lördag 20 april 2013

Besatt


Namn: Besatt

Författare: Anne Cassidy

Orginal titel: Just Jealous

Handling: Det som inte får hända händer - Ellys bästa vän Carl, grannkillen som hon varit hemligt kär i, i evigheter, blir tillsammans med den nya, Amerikanska, snygga tjejen i skolan. Ellys värld slås i spillror och hon manipulerar och intrigerar för att vinna tillbaka Carl. Hon kanske verkar cool, men under ytan bubblar svartsjukan. Hon bestämmer sig för att sära på dem - till varje pris ...

Smakprov: Det var som om Elly inte var där. Ingen kunde höra henne. Ingen kunde se henne. Hon var osynlig. Och där låg han, med ansiktet mot marken. Elly slöt ögonen hårt i några sekunder för att stänga ute synen, för att samla sig, för att hålla inne paniken som grep tag i henne. Han var död.

Egna tankar: Hm.. Jag tyckte denna bok var helt okej. Men lite väl besatt ;) Det ändå hon gjorde var liksom att försöka få tag i Carl. Men det är ju det som var själva handlingen. Men jag tyckte det blev lite väl mycket i vissa delar. Det är ju en Tonårsthriller så den var ganska hemsk också. Men du som gillar thrillers, det kan nog vara en rätt bra bok för dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar