torsdag 24 januari 2013

Sommar för evigt


Namn: Sommar för evigt

Författare: Jenny Han

Serie: Belly del 3

Orginal titel: We'll Always Have Summer

Översättare: Lina Erkelius

Handling: Belly har haft två stora kärlekar i sitt liv, båda med efternamnet Fisher. Men hon valde Jeremiah. Jeremiah som alltid funnits där och som aldrig svikit henne. Och efter att ha varit oskiljaktiga i snart två år - de går till och med på samma college nu - är Belly säker på att Jeremiah är hennes livs kärlek. De bestämmer sig för att gifta sig på stranden i Cousins.
Då dyker Conrad upp. Conrad som svek, men som fortfarande älskar henne. Plötsligt är de där igen, alla tre, i huset vid havet, och Belly börjar tveka. Kan hon verkligen gifta sig med Jeremiah om det innebär att hon förlorar Conrad? Belly tvingas konfrontera sina känslor för Jeremiah och Conrad och inse vad hon kanske alltid vetat: någons hjärta kommer att krossas.

Smakprov: Han drog efter andan. "Jag kunde inte älska dig på det sätt som du förtjänade. Men jag visste vem som kunde det. Han älskade dig. Om vi fortsatte vara tillsammans skulle jag såra dig på något sätt, det kände jag. Och det ville jag inte. Så jag lät dig gå." Jag slöt ögonen. Det spelade ingen roll vad han sa nu, det var ändå försent. Det var det jag försökte intala mig.

Egna tankar: Äntligen, äntligen, äntligen har jag fått tag på Sommar för evigt! Jag ÄLSKAR denna serie! Jag läste ut det här fantastiska avslutet på serien på en dag. Jag kunde inte sluta läsa förens jag fick reda på vem hon skulle välja! Jeremiah eller Conrad? Vem skulle hon välja!? Om jag skulle skrivit denna serie skulle jag själv inte vetat hur jag skulle avsluta den, haha. Fantastisk välskriven serie Jenny Han! Puss och kram Belly serien! Jag kommer inte glömma dig. Och jag vill bara säga att det här är en bok med MYCKET känslor i! Man gråter i ena stunden och ler fånigt i andra. Läs den! Det är värt det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar